fbpx

Vi søker en dyktig testleder med bred erfaring for et langsiktig oppdrag hos Handelshøyskolen BI . Hovedoppgavene er utvikling av teststrategi og utvikling av testplan for en rekke leveranser innenfor BIs Salesforce prosjekt. Videre må det gjøres et betydelig arbeid med å utarbeide testcaser, sikre tilgjengelighet til testdata og testressurser, spesielt for funksjonell testing.

Handelshøyskolen BI gjennomfører en rekke prosjekter knyttet til forbedring, effektivisering, og digitalisering av virksomheten. Du får en unik mulighet til å jobbe bredt med det nyeste innenfor Salesforce-økosystem, samt være drivende i definisjon av teststrategi og metodikk for Salesforce plattformen på BI. BI har store ambisjoner innen digitale kundeflater (Customer Experience) og har implementert følgende Salesforce-produkter: Service Cloud, Sales Cloud, Marketing Cloud, Interaction Studio og Community Cloud.

Rolle: Testleder

Krav til konsulenten
Konsulenten må ha en seniorprofil med minimum 10 års relevant arbeidserfaring. All erfaringen må ikke være som testleder, relevant erfaring som tester, utvikler eller prosjektleder kan regnes med. Konsulenten må minimum ha 3 års erfaring som profesjonell testleder. Det er et krav at konsulenten kan vise til bred erfaring med utvikling av teststrategi, testplanlegging, utforming av testcase og gjennomføring av testløp. Det er spesielt relevant med erfaring som testleder innenfor Salesforce-produktene Service Cloud, Sales Cloud, Marketing Cloud, Interaction Studio og Community Cloud. Konsulenten bør være selvgående, initiativrik og løsningsorientert, samt kunne samarbeide godt med prosjektleder og nøkkelpersoner i prosjektet. Det er også en fordel om konsulenten har erfaring med test automatiseringsverktøy, som f.eks. Mabl.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: