fbpx

For kunde i Bergen søker vi senior frontend-/fullstack-utviklere med spisskompetanse innen react, vue og GraphQL. Det er også positivt om du har kompetanse på java- eller kotlin-relaterte teknologier på backend også, men ren frontend-utvikler er også OK.

De trenger en senior som kan være med å dra lasset og lære opp mer junior profiler, og ta en ledende rolle i prosjektet. De har to ulike prosjekter som er relevante, som du vil få høre mer om dersom dette er aktuelt for deg.

Du må være lokalisert i Bergen eller Bergensområdet for å bistå her.

Rolle: Frontend/fullstack utvikler

Kompetansekrav:
– Senior kompetanse innen frontend
– God erfaring med React og Vue
– Erfaring med GraphQL
– Fordel med erfaring innen Java og/eller Kotlin

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: