fbpx

Vi søker BI/DWH konsulent til Folkehelseinstituttet.

OM KUNDEN
Folkehelseinstituttet (FHI) er et statlig forvaltningsorgan under Helse- og omsorgsdepartementet. Samfunnsoppdraget er å produsere, oppsummere og kommunisere kunnskap for å bidra til godt folkehelsearbeid og gode helse- og omsorgstjenester. Vi er til for både befolkningen, helsepersonell, kommuner, helse- og omsorgstjenesten, lokale og nasjonale beslutningstakere, universiteter og høyskoler, næringsliv, frivillige, og internasjonale aktører.

BISTANDEN SOM SKAL UTFØRES
Vi utvikler Legemiddelregisteret, et Nasjonalt Register for lagring av resepter oversendt fra apotekene. Første del av arbeidet begynner å nærme seg slutten samtidig som arbeid med datavarehus tiltar. Foruten arbeid med LMR vil konsulenten også bidra inn i andre prosjekter som bl.a. modernisering av SYSVAK og Beredskapsdatabasen.

Rolle: BI/Datavarehus konsulent

Kompetansekrav:
– Minimum 3 års arbeidserfaring erfaring med BI-arkitektur og implementering av datavarehus
– Minimum 3 års erfaring med bruk av:
*MS Analysis Services (SSAS)
*MS SQL Server Integration Services (SSIS)
– Kan SQL flytende
– Erfaring med Visual Studio og GIT
– Konsulenten skal ha gode kommunikasjonsegenskaper både muntlig og skriftlig, og beherske norsk språk.

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: