fbpx

Vi søker senior javautvikler som er erfaren, strukturert og glad i å jobbe i team. Konsulenten må være både løsningsorientert og pragmatisk og ha fokus på kvalitet. Det er ønskelig at konsulenten, i samarbeid med resten av teamet, følger oppgavene sine fra planlegging og hele veien ut i produksjon. Lydområdet er stort med mye kode, både ny og gammel, og det er viktig at konsulenten kan sette seg inn i komplekse løsninger. Det er positivt om konsulenten har erfaring med ulike integrasjonsløsninger. Kjennskap til event sourcing og/eller semantisk web/RDF er en fordel.

Rolle: Javautvikler til utvikling av publisering- og arkivløsning
Kompetansekrav:
– Minimum tre års arbeidserfaring med Java
– God kunnskap om REST API
– Erfaring med mikroservice arkitektur/distribuerte systemer
– Erfaring med MySQL eller lignende SQL-databaser
– Erfaring med Kubernetes/container-arkitektur
– Fordel med erfaring med Event Sourcing
– Fordel med erfaring med semantisk web/RDF

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: