fbpx

Vi søker en prosjektleder til Kolumbus i Stavanger.

Kolumbus er i sluttfasen av utrulling av et nytt sanntidssystem. Frem til nå har de hatt en egen, dedikert prosjektleder til dette prosjektet. I en overgangsfase ønsker de å leie inn en ekstern prosjektleder til dette prosjektet.

Prosjektlederen vil ha ansvar for å følge opp leveransen og innføringen av sanntidssystemet. Utvikling av baksystemet gjøres av en rekke andre leverandører som også leverer soft- og hardware. Prosjektlederen vil jobbe tett sammen med deres to andre dedikerte sanntidsressurser.

Arbeidet vil blant annet bestå i sette opp mål og planer for perioden og sørge for at disse blir nådd, oppfølging av leverandører, samhandling med og informasjon til og involvering av andre aktuelle ressurser og avdelinger i Kolumbus.

Kjernesystemet i sanntid kjører i Microsoft Azure.

De bruker verktøy som Slack, Confluence og Jira til mye av deres samhandling.

Rolle: Prosjektleder

Kompetansekrav:
– Høyere utdannelse innen IT, realfag eller programvareutvikling (høyskole/universitet)
– Prosjektledelse
– Microsoft Azure
– IoT
– Rutedata/Netex
– Domenekunnskap innenfor mobilitet/kollektivtransport

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: