fbpx

Vi søker en BI-konsulent som har erfaring og kjenner til utvikling av rapporterings og analyseprodukter med moderne verktøy. Som en del av et mindre team skal du kartlegge behovene for rapporterings og analyseprodukter. I dette teamet skal du bistå med forslag til hvilke rapporterings og analyseprodukter som må etableres for å ivareta kundens behov for finansiell rapportering. Du skal koordinere med flere andre team som har ansvar for styringsbehov, datamodell og anskaffelse av rapporterings og analyseverktøy. Denne rollen krever gode kommunikasjonsevner og PowerPoint ferdigheter.

Rolle: BI-konsulent
Kompetansekrav:
– Teknisk forståelse for skissert løsning
– Kjennskap til utvikling av rapporterings og analyseprodukter
– Gode kommunikasjonsevner
– Erfaring med kartlegging av behov for rapporterings og analyseverktøy

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: