fbpx

Virksomhetsarkitekt søkes til spennende oppdrag hos et SMB selskap

Vi søker en arkitekt til kunde i Oslo. Ressursen vil påta seg en rolle som virksomhetsarkitekt og ha ansvar for alt det en virksomhetsarkitekt rolle innebærer. Hovedoppgavene er å gå inn å se hvordan virksomheten er organisert, hvordan arbeidsprosesser er satt sammen og hvordan IT-løsninger utnyttes. Virksomhetsarkitektur består av prinsipper, metoder og modeller som til sammen beskriver dette i en helhet. Kunden ønsker en vurderering hele modellen. Ressursen vil også bistå med å kartlegge veien videre.

Det er viktig at ressursen er:
– Pedagog og praktiker
– Rask til å sette seg inn i kundens hverdag
– Tillitsvekkende, utstråler trygghet og erfaring
– Teknisk nok til å forstå de store linjene og kunne lage roadmap for videre fremdrift

Det er viktig at kunden føler seg sett og hørt, og at arkitekten kan forklare på et språk de forstår. Det er mye som står på spill for dem; de trenger en hånd å holde i. Organisasjonen er tildels preget av idealisme, de ser dette selv. Arkitekten må derfor ikke bare kunne stake ut en vei, men forklare og få med seg resten av organisasjonen på dette.

Rolle: Virksomhetsarkitekt

Kompetansekrav:
– Senior (5 år +)
– Virksomhetsarkitektur
– Kravstyring
– Kravanalyse
– Systemkartlegging
– Teamledelse

Lokasjon: Oslo
Oppstart: Starten av august
Varighet: 3-6 mnd
Stillingsprosent: 100%
Språk: Skandinavisk

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.