fbpx

Vi søker en innføringsressurs/prosjektleder til NHN.

NHN har på oppdrag fra Direktoratet for e-helse ansvar for å utvikle og innføre modernisert folkeregister for helsesektoren, inkludert melding om dødsfall og dødsårsak.

Seksjon innføring i NHN skal snart gjennomføre begrenset og utvidet utprøving av løsningen, med påfølgende innføring av persontjenesten og melding om dødsfall og dødsårsak. Innføringsteamet skal bistå helse- og omsorgstjenesten i å ta løsningen i bruk, veilede deres leverandører og formidle tilbakemelding fra helsesektoren til utviklingsressursene som jobber med løsningen.

Oppgavene ressursen skal ha ansvar for er rettet mot kommunikasjonstiltak, rettet mot aktørene som skal ta løsningen i bruk, deres leverandører og internt i helseforvaltningen. I tillegg kommer generelle tiltak i interessentoppfølgingen.

Rolle: Innføringsressurs/prosjektleder
Kompetansekrav:
– Erfaring fra prosjektledelse
– Erfaring fra kommunikasjon og innføring i IT-prosjekter
– Konsulenten må kunne jobbe både selvstendig og i team

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: