fbpx

Vi søker en senior BI-konsulent med kompetanse innen tableau. Kunden ønsker å styrke sitt tableau-initiativ, og etablere en tydeligere struktur, opplæring og governance i denne sammenhengen. Her vil du gå inn på et team bestående av flere senior BI/DWH-ressurser som du vil få jobbe tett sammen med, og hvor du vil kunne få sparre angående det tekniske/backenden.

Kompetansemessig er det viktigste at du er kompetent på BI/frontend/tableau, og at du har vært med på å sette opp tableau for noen større kunder eller prosjekter, og at du kan bistå med å skape en opplæringsstruktur, kursing, governance, tilgangsstyring m.m for kunden.
Det er relevant å forstå hvordan tableau knyttes til cloud og andre systemer i frontenden slik som AD osv. For den dyptgående tekniske backendkompetansen kan du sparre og få støtte av teamet.

Det er viktig for å fungere i denne rollen at du er en forretningsorientert ressurs som er dyktig på å forstå brukerbehovene og kan sparre med forretning og fungere som bindeledd med det tekniske teamet.

Rolle: Senior BI-konsulent med Tableau erfaring

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: