Senior BI-konsulent med Tableau søkes


Heisann!

Vi søker en senior BI-konsulent med kompetanse innen tableau. Kunden ønsker å styrke sitt tableau-initiativ, og etablere en tydeligere struktur, opplæring og governance i denne sammenhengen. Her vil du gå inn på et team bestående av flere senior BI/DWH-ressurser som du vil få jobbe tett sammen med, og hvor du vil kunne få sparre angående det tekniske/backenden.

Kompetansemessig er det viktigste at du er kompetent på BI/frontend/tableau, og at du har vært med på å sette opp tableau for noen større kunder eller prosjekter, og at du kan bistå med å skape en opplæringsstruktur, kursing, governance, tilgangsstyring m.m for kunden.
Det er relevant å forstå hvordan tableau knyttes til cloud og andre systemer i frontenden slik som AD osv. For den dyptgående tekniske backendkompetansen kan du sparre og få støtte av teamet.

Det er viktig for å fungere i denne rollen at du er en forretningsorientert ressurs som er dyktig på å forstå brukerbehovene og kan sparre med forretning og fungere som bindeledd med det tekniske teamet.

Rolle: Senior BI-konsulent med Tableau erfaring

Lokasjon: Oslo
Oppstart: Etter avtale, senest januar 2022
Varighet: 12 mnd + mulig forlengelse
Stillingsprosent: 100 %, men f.eks 60-80% kan fungere.

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på monika@norway-consulting.no
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Monika Buås-Hansen
Researcher
Norway Consulting AS

Mobil: 482 92 935
Email: monika@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV