fbpx

Backend utvikler med fokus på .Net søkes til spennende oppdrag hos samfunnsnyttig kunde

For meget samfunnsnyttig norsk kunde søker vi en senior backend .Net-utvikler med god kompetanse på .Net Core. De er lokalisert i Oslo, men jobber for det meste hjemmefra. De har et meget dyktig team som du vil få være en del av, som består av 4 andre utviklere, både frontend- og backend-utviklere. Du vil bli del av et eksisterende prosjekt, og være med og utvikle features og å dra prosjektet videre. Det er snakk om å utvikle en tredelt løsning som er veldig sentral for virksomheten, et kjernesystem. Kunden benytter arkitektur basert på microtjenester i azure, og det er veldig positivt om du har erfaring med det. De søker noen som er løsningsorienterte og som kan være med å lage utmerkede løsninger for dem.

Rolle: Backend-utvikler

Kompetansekrav:
– God erfaring med .Net Core
– Erfaring med Github
– Positivt med Octopus erfaring
– Positivt med Azure erfaring
– Positivt med erfaring innen arkitektur og mikrotjenester

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: