fbpx

Vi har en kunde som trenger en utvikler til å jobbe med vedlikehold og videreutvikling av deres egne verktøy og systemer. De er også i gang med overgangen til Dynamics 365 hvor de ønsker at konsulenten også skal bistå med dette. Konsulenten vil jobbe mest selvstendig med vedlikehold og utvikling, og i team med selskapet i overgangen til Dynamics 365. Utvikleren kunden har i dag skal ut i pappa-perm i desember, over lengre tid, så de ser etter noen med snarlig oppstart for en god overgang.

Rolle: Utvikler & Dynamics konsulent

Kompetansekrav:
– C#
– ASP
– .Net 4.5
– Webforms
– JavaScript
– CSS
– SQL Server/ SQL
– integrasjon med andre ulike samarbeidspartnere i flere fil-formater som xml, csv og json via FTP og SFTP
– Dynamics 365

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!
Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: