fbpx

For kunde i Oslo søker vi konsulenter med kompetanse innen backend .net, azure, utvikling. Hovedfokus er utviklere med fokus på backend, .Net og azure, men de trenger også flere profiler som kan jobbe med arkitektur og være tech lead.

De er åpne for seniorer og juniorer. De jobber innenfor et bredt område, fra web, til butikksystem til logistikk. Det er mye som er koblet til e-handel. IT-avdelingen er direkte involvert i stort sett alle av kundens forretningsprosesser, og det vil være anledning for å ta del i mange forskjellige oppgaver og prosjekter. Skulle være veldig spennende for riktige personer.

Rolle: Backend utvikler

Kompetansekrav:
– .Net, C#
– Azure

Høres dette interessant ut? Ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: