fbpx

For stor kunde i Oslo søker vi løsningsarkitekt med erfaring fra ecommerce, som ikke er redd for å dykke ned i det tekniske og få seg litt «skitt på hendene».

Mål for denne rollen
De vil se på konsulenten som vellykket hvis han har sørget for at ehandelsplattformen har vært stabil og er godt i gang med et prosjekt for facelift av nettsiden, gjerne ferdiglevert.

Attraktivt med rollen
Konsulenten får sjansen til å få tung inhouseerfaring og lære hvordan en stor organisasjon fungerer i det daglige. Det er en mulighet for å bredde seg inn mot ERP og lære mer om det. Får være med og bygge opp en tjenestearkitektur fra scratch.

Organisering
Marked har ansvar for kundereise og kundegrensesnitt og optimalisering av nettbutikken, deriblant UX. IT, som denne rollen er en del av, har ansvaret for at det tekniske fungerer. Denne rollen jobber med kjeden, både B2C og B2B. De har et stort internt apparat på ERP.
Arbeidsoppgaver

Formelle arbeidsoppgaver
1. Videreutvikling av plattformene
2. Drift og Support
3. Deltakelse i prosjekter (bla. a. ERP og Microsoft Dynamics 365)
4. Ende-til-ende testing
5. Leverandørstyring
6. Prosjekter i oppstart
a. Videreutvikling av hjemmesiden til kunden
b. Facelift av hjemmesiden til kunden.

Oppsummert er essensen at man må være fungerende som løsningsarkitekt, men ikke redd for å bli skitten på henda og gjøre for eksempel andrelinjesupport og å sjekke proaktivt om systemer er stabile.

Type kandidat de ser etter
Det desidert viktigste for de er at denne ressursen har erfaring med rollen som løsningsarkitekt fra ecommerce-miljøer, enten som konsulent eller inhouse. Dette kan være en utviklingsmulighet for noen med erfaring fra mindre ecommerce miljø, som ønsker prøve seg på en større oppgave. Ikke nødvendig med erfaring med spesifikke teknologier (de kan lære hen opp i teknologier de bruker).
Det er en teknisk tung kandidat. Trenger ikke å være integrasjonsarkitekt, men må forstå dataflyt og integrasjoner godt.

Høres dette spennende ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: