fbpx

Vi søker en utvikler som skal tre inn i en teamleder rolle for et stort selskap innen shipping.

Selskapet har etablert en teknologi for å strømme prosessdata fra fartøyene sine. Det strømmes høyfrekvent data fra 80 fartøyer, hvor denne rådataen brukes som input til analyser, visualisering og forbedringsinitiativer.

Konsulentens arbeid vil være å få verdi ut av den råe dataen som kommer fra fartøyene, ved å bruke analyser og visualisering. Denne jobben vil bestå av både backend database arbeid, pipeline utvikling, fra enkle prosesser for datautvinning til mer avanserte applikasjoner. I tillegg til proof of concept visualisering, i verktøy som Power BI og/eller Plotly. I dag er det et lite analytisk team bestående av 6 ressurser som administrerer disse oppgavene, med denne rollen som teamleder. Rollen vil også jobbe tett med fageksperter, brukscase- og produkteiere og knytte seg til det analytiske teamet.

Ønsket kompetanse:
– Sterke programmeringskunnskaper på flere språk som Python, Azure og SQL.
– Erfaring med interessent- og kundekontakt.
– Erfaring med optimalisering, big data, maskinlæring.
– Erfaring med Power BI og Plotly.

Lokasjon: Lysaker/Remote
Oppstart: 01.05.2022
Søknadsfrist: Snarest
Varighet: 7 måneder
Stillingsprosent: 100 %

Høres dette interessant ut? Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: