fbpx

Vi søker en fullstack utvikler med øye for design for en kunde med et UX prosjekt i Sandefjord. Kunden holder på med et prosjekt innen UX hvor de har behov for bistand til å gjøre innhold fra blant annet Photoshop til teknisk, i tillegg til å jobbe med Pixel. Du kommer til å bidra i et lite utviklerteam på 4-5 personer i trivelig miljø. Det er ønskelig med bistand on-site så mye som mulig, helst ikke mindre enn to dager i uken på kontoret i Sandefjord.

Rolle: Fullstackutvikler.

Kompetansekrav:
– God erfaring med JavaScript, Vue, C# .Net Core, GitHub og Visual Studio.
– Gjerne et øye for design og kjennskap til UX.
– Gode kommunikative evner på norsk.

Høres dette interessant ut? Ser frem til å høre fra dere!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: