fbpx
Vi søker to senior fullstack utviklere med erfaring med utvikling av Node/typescript/javascript baserte systemer. Konsulenten vil være en del av prosjekt for etablering og forvaltning av nye IT plattformer for å kunne levere Tilrettelagt Transport (“TT-kort”) i Oslo, og andre bestillingstransporttjenester. Dette innebærer blant annet integrasjon mot automatiske planleggingssystemer for transport, fakturamodul, administrasjonsverktøy og ny funksjonalitet i RuterBestilling.Ønskede kvalifikasjoner:
– Høyere relevant utdannelse innen IT.
– Relevant erfaring med systemutvikling
– Erfaring med Node/Typescript/Javascript og ha utviklet systemer med en eller flere av disse teknologiene
– Erfaring med React og/eller React Native
– Erfaring med utvikling av eller integrasjon mot økonomisystemer
– Erfaring med GraphQL
– Erfaring med skytjenester som Google Cloud eller AWS
– Erfaring med å etablere arkitektur for web- og mobilapplikasjoner og REST-apier med fokus på skalerbarhet og videreutvikling
– Arbeidsspråk er norsk, og det er viktig at konsulenten har evne til å kommunisere uten vesentlige språklige barrierer. Skandinavisk (norsk/svensk/dansk) minimum nivå C11 , Engelsk minimum nivå B2Høres dette interessant ut?

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: