fbpx

Vi søker en fremoverlent javautvikler som er erfaren, selvdrevet og kan bidra til å forme og forbedre arkitektur, kodeverk og økosystem. Konsulenten må være en lagspiller, løsningsorientert med stort fokus på kvalitet. Det forventes at konsulenten tar et helhetlig ansvar for utvikling fra kravfase til utrulling og evner å sette seg inn i komplekse løsninger. Det anses som positivt om konsulenten har erfaring med ulike integrasjonsløsninger. Kjennskap til event sourcing og/eller semantisk web/RDF er også en fordel.Potion er et autonomt team som jobber etter smidige prinsipper. Teamet har i dag 10 teammedlemmer bestående av teamleder, tjenestedesigner, frontend-utviklere og backend-utviklere Teamet har ansvar for utvikling av løsninger for publisering og distribusjon av video-innhold til både nrk.no og NRK TV. Potion har også ansvar for å lagre og tilgjengeliggjøre all metadata knyttet til videoinnhold produsert av NRK.

Kompetanse krav:
– Kandidaten må ha minst tre års arbeidserfaring med Java som programmeringsspråk
– Kandidaten må ha god kunnskap om REST API
– Kandidaten må ha erfaring med mikroservice arkitektur/distribuerte systemer
– Kandidaten må ha erfaring med MySQL eller lignende SQL-databaser
– Kandidaten må ha erfaring med Kubernetes/container-arkitektur
– Kandidaten må ha erfaring med Event sourcing med Axon framework.
– Kandidaten må ha erfaring med semantisk web/RDF og Virtuoso.
– Kandidaten må ha erfaring med JavaScript/TS og .NET
– Det er en fordel med kjennskap til NRKs systemer og EBUs konseptuelle domenemodell for kringkasting.

Kan dette være aktuelt for deg?

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: