fbpx

For meget samfunnsnyttig norsk kunde søker vi en senior backend .Net-utvikler med god kompetanse på .Net Core. De er lokalisert i Oslo, men jobber for det meste hjemmefra. De har et meget dyktig team som du vil få være en del av, som består av andre utviklere, både frontend- og backend. Du vil bli del av et eksisterende prosjekt, og være med og utvikle features og å dra prosjektet videre. Det er snakk om å utvikle en tredelt løsning som er veldig sentral for virksomheten, et kjernesystem. Kunden benytter arkitektur basert på mikrotjenester i azure, så det er veldig positivt om du har erfaring med det. De søker noen som er løsningsorienterte og som kan være med å lage utmerkede løsninger for dem.

Rolle: Utvikler

Kompetansekrav:
– Seniornivå på .Net
– Gjerne erfaring med Azure

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: