fbpx

For kunde søker vi en backend utvikler med fokus på .Net. Kunden er en stor aktør innen energi og teknisk infrastruktur.

De har mange gamle systemer i drift, noen helt fra 2003. De har begynt å bygge opp et nytt miljø i .net 6, men har altfor liten kapasitet til å bygge opp raskt nok. Blant annet vil de bygge opp et nytt kunderapporteringssystem. Også det nye systemet er kompleks med API’er mot mange andre eksterne systemer, så man må forholde seg til kompleks arkitektur. Man vil jobbe 2 stykker med det bestemte systemet. De bruker github. Systemene er kritiske og kan ikke være nede i mer enn 2 minutter, det er stor mengde transaksjoner gjennom systemene.

Rolle: Backend utvikler

Kompetansekrav:
6 års erfaring med .Net utvikling

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakt Johan om du har spørsmål til oppdraget.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: