C++ utviklere søkes til viktig prosjekt innen sikkerhetsløsninger (Må kunne sikkerhetsklareres)


Søknadsfrist: Løpende
Oppstart: dd-Q1.2023
Varighet: 1 år med mulig forlengelse
Lokasjon: Oslo
Onsite/remote: 100% Onsite
Stillingsprosent: 100%
Språk: Norsk

For en kunde i Oslo søker vi flere senior C++ utviklere. Kunden er produsent og leverandør av avansert teknologi i Norge og andre land. De driver nå å ansetter en del internt, men de ønsker ikke å få for stor intern headcount, så de leier også inn en del konsulenter til de mest aktuelle prosjektene. Nå har de cirka 20 eksterne konsulenter inne og ser etter flere, deriblant opptil 5 C++-utviklere. Behovet er langvarig, over flere år.

Du vil få jobbe med å videreutvikle software for avansert kommunikasjonsteknologi, som er til bruk for militære organisasjoner. Dermed kreves det høyeste nivå av sikkerhetsklarering for å kunne ta del i prosjektet. For å være aktuell må du kunne sikkerhetsklareres til nivå HEMMELIG og NATO SECRET, i tillegg til særegne krav fra norsk myndighet.

Kunden jobber med avanserte produkter og er klart verdensledende i sitt felt. Det er høyt nivå på eksisterende team, toppekspertise innen flere felt.

Oppstarten her blir fleksibel da prosessen for å bli sikkerhetsklarert kan ta opptil 3-4 mnd. Dersom du ikke allerede er klarert, vil forventet oppstart være 3 mnd etter kontraktsignering. Er fortsatt ønsket med oppstart så snart som mulig. Kan for eksempel være veldig aktuelt for konsulenter som ser etter ny kontrakt fra nyttår.

Kunden krever 100% fysisk tilstedeværelse grunnet sikkerhetsmessige omstendigheter. De har flotte lokaler i Oslo sentrum.

Rolle: Utvikler

Kompetansekrav:
– Må være selvgående i C++
– Helst minimum 5 års erfaring fra software utvikling

Stor fordel å ha bakgrunn fra noen av disse:
– Linux
– Taleløsninger
– Nettverk
– Embedded, i betydningen software i hardware
– Krypteringer

Det hadde vært flott om du kunne bistått her!

Send oss følgende på gitle@norway-consulting.no:
– CV (helst i Word)
– Din timepris
– Når du tidligst kan begynne

Ser fram til å høres!

Mvh. Gitle Garnes
Delivery Lead
Norway Consulting AS

Mobil: 471 48 733
Email: gitle@norway-consulting.no

    Interessert i oppdraget?
    Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg asap

    Legg ved CV