fbpx

For Statnett SF søker vi inntil to IT-utviklere til OIS (Operational Information System. Teamet har totalansvar fra tidlig analyse til produksjonssetting, og utviklerne må derfor kunne jobbe på alle lag i applikasjonen og i alle faser fra analyse, dokumentasjon av krav, design av gode brukergrensesnitt, arkitektur- og designvurderinger, programmering/test og utrulling til produksjon. Teamet jobber smidig og bruker støtteverktøy som bl.a. Jenkins, Git, Nexus, Maven og Confluence/Jira. Kjernen i OIS-systemet er per i dag basert på Java8, Apache Wicket, React, Tomcat/Jetty, Spring, Web services, Hibernate og Oracle database. Pipeline for deploy består av Git, Jenkins, Nexus og Maven.

Krav 1:
Det er et absolutt krav at konsulenten har erfaring som fullstack java/web-utvikler, med kompetanse på teknologier basert på CSS3, HTML5 og javascript.

Krav 2:
– Erfaring med rammeverk for single-page applikasjoner som Angular, React-basert stack eller lignende
– Erfaring med SQL-databaser og Hibernate/JPA
– Erfaring med smidig utvikling (Scrum og/eller Kanban) av hyppige leveranser til produksjon på systemer med høye krav til kvalitet og stabilitet, samt parprogammering og peer-review av kode.
– Det vil være en fordel med erfaring fra flere av følgende metodikker, verktøy og teknologier: * Apache Wicket * Git * Bygg: Maven, Gulp, Grunt, Bower * Test: Javascript-baserte testrammeverk, JUnit/TestNG, Selenium/WebDriver * Web: JQuery, Twitter Bootstrap, Less, Sass * Windows og Linux * IntelliJ * Spring * TEST og Soap/CXF * Java 8 * SQL og Oracle * Jira
– Erfaring med å arbeide med kravanalyse, herunder: o Håndtering av komplekse og ofte uklare krav, o Utrede både funksjonelle og tekniske problemstillinger
– God kjennskap til det nordiske kraftsystemet.
– Behersker norsk arbeidsspråk.

Høres dette spennende ut? Da gleder vi oss til å høre fra deg!

Ikke nøl med å kontakte Johan om du har spørsmål, eller søk på stillingen direkte via skjemaet nedenfor.

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: