fbpx

For en kunde søker vi en Senior Prosjektleder for innføring av nytt reiseregnings-system.

Oppdraget er 50-100% (muligens nærmere 50%), med oppstart i august, og forventet implementasjon i Q1 2024. Videre forlengelse er mulig.

 

Arbeidsoppgavene i korte trekk:

Kartlegge, identifisere behov, RFI/RFQ, valg av løsning og leverandør, implementering, opplæring og overlevering til linje. 

 

Kan dette være noe for deg? Da må du lese videre!

 

Rammene for oppdraget:

Det må gjennomføres en kartlegging for å avdekke behovene og identifisere hvor og hvordan man kan optimalisere og effektivisere arbeidsflyten med reiseregninger og samtidig ivareta sikkerhet, arkitektur og lovkrav. Kartleggingen skal danne grunnlag for en RFI og RFQ prosess, med formål om å velge ett system og én leverandør for implementering. Prosjektet vil deretter omfatte oppsett av nytt system med nødvendige integrasjoner, sikre eventuelle prosessendringer, gjennomføre implementering, sikre opplæring og overføring til linje.

Mye av kartleggingsprosessen er gjort for 2 år siden i forbindelse med implementeringen av dagens system. Dette arbeidet er fremdeles relevant og medfører at det ikke blir en omfattende kartleggingsrunde, men at prosjektet raskt kan gå i gang med å kartlegge alternative systemer. Det er kjennskap til at det er 3 potensielle systemer tilgjengelig på markedet som potensielt kan dekke kundens behov. Når prosjektet har valgt system og partner, vil prosjektet omfatte oppsett av nytt system med nødvendige integrasjoner, sikre eventuelle prosessendringer, gjennomføre implementering, sikre opplæring og overføring til linje.

 

Mer om prosjektet:

Kunden skal bytte til nytt reiseregnings- og utleggssystem, i utgangspunktet for alle juridiske enheter i konsernet.

Oppdraget omfatter både rådgivning og prosjektledelse. Kartlegging for å avdekke behovene og identifisere hvor og hvordan man kan optimalisere og effektivisere arbeidsflyten med reiseregninger og utleggsrefusjon, og samtidig ivareta sikkerhet, arkitektur og lovkrav. Utarbeide, sende ut og lede RFI og RFQ prosessen med formål om å velge ett system og én leverandør for implementering.

På dette prosjektet vil man i rollen som Senior Prosjektleder få bli med med på, og lede hele «reisen» fra kartlegging av behov, RFI & RFQ, valg av løsning, implementering, opplæring og overlevering til drift i linjeorganisasjonen. Prosjektet vil ha en intern prosjektgruppe og en styringsgruppe som du i rollen som prosjektleder skal rapportere til.

 

I prosjekter benytter vi oss av digitale verktøy for samhandling og det er en fordel om du er vant til å jobbe med digitale verktøy som:

 • Atlassian (Jira & Confluence)
 • O365

 

Kvalifikasjoner og egenskaper i rollen:

 • Solid og relevant erfaring med lignende prosesser
 • Godt vant med bruk av digitale prosjektstyringsverktøy
 • Mestrer å ivareta sikkerhet og avhengighetsforhold
 • Er dyktig på risikostyring
 • Har god gjennomføringsevne
 • Evner å fasilitere hele prosessen

 

 • Samarbeider og samhandler godt med IT-siden, forretningssiden og leveranseteamene
 • Gode leder- og menneskelige egenskaper
 • Er flink til å lytte og kommunisere
 • Strukturert og forutsigbar

 

Det viktigste kriteriet er at du vil sikre god og inkluderende ledelse i prosjektteamet, og at du tar ansvar for at prosjekter leveres på tid, kost og mål.

 

Høres dette interessant ut?

Da ser vi frem til å høre fra deg!

Fyll ut skjemaet nedenfor, eller ta gjerne direkte kontakt med Johan dersom du vil vite mer om oppdraget.

 

Søk enkelt med CV og søknad i skjemaet

Fyll inn skjemaet: