fbpx

Så enkelt leier du en IT-konsulent: Her er våre 5 steg fra IT-behov til avtale

Norway_Consulting_-059

Trenger du flere flinke IT-hoder på teamet ditt, og samtidig ønsker en sparringspartner med spisset kompetanse og lang erfaring? Vi i Norway Consulting står klare til å hjelpe deg med dine teknologiske utfordringer. Vi leverer ikke bare IT-konsulenttjenester, men er også en strategisk partner som jobber tett med deg for å sikre at du får dekket dine skreddersydde IT-behov.

I denne artikkelen ser vi nærmere på hvordan vi finner den beste IT-konsulenten til ditt behov, og tar et dypdykk i våre 5 steg fra behovsavklaring til avtale.

1. Hva er ditt IT-behov?

Når du registrerer deg på vår nettside eller tar direkte kontakt med en av våre rådgivere, arrangerer vi først et møte for å diskutere dine mål, utfordringer og forventninger. I vårt første møte med deg kartlegger vi videre prosess og blir enige om budsjett, betingelser og forventninger.

Er du usikker på hvordan vi kan hjelpe med dine utfordringer? Her er noen områder der vi ser et økende behov for IT-ekspertise:

2. Innhenting av IT-kompetanse

Basert på dine behov og mål, innhenter vi relevant IT-kompetanse. Med et nettverk på over 3000 IT-konsulenter og spesialister innen et bredt spekter av kompetanseområder, sikrer vi de beste konsulentene.

 

For eksempel innen IT-utvikling, også kjent som softwareutvikling eller programvareutvikling, har våre IT-konsulenter god erfaring med prosesser som å designe, utvikle, teste og vedlikeholde programvare og applikasjoner. Kompetansen dekker også analyse av IT-behov, design av programvarearkitektur, implementering av kode, testing av programvaren og distribusjonen av det ferdige produktet.

Har du kanskje behov for en prosjektleder som kan bidra til at bedriften lykkes med flere prosjekter i 2024? Vi har mange senior prosjektledere i vår database, alle med lang erfaring fra ulike prosjekttyper og kompetanse innen ulike metodikker som Kanban, Agile-metodikk, Scrum, PRINCE2, Lean og mer. Vi jobber med IT-prosjekter som innebærer alt fra systemimplementeringsprosjekter og programvareutviklingsprosjekter til infrastrukturprosjekter.

Vi gjør alltid en grundig utvelgelsesprosess hvor vi utfører dyptgående intervjuer og referansesjekker for å finne den rette kandidaten som oppfyller alle kravene til oppdraget. Vi mener at kvalitetssikring er nøkkelen til suksess.

“Gjennom intervju og referansesjekk sikrer vi kvalitet og riktig kompetanse. Med vår erfaring og bransjekunnskap kan vi effektivt validere tekniske ferdigheter hos konsulentene våre og være sikker på at vi finner riktig match til ditt behov,” forteller Johan Lossius, Sourcing Manager i Norway Consulting. 

3. Presentasjon av kvalitetssikrede IT-konsulenter

I neste steg presenterer vi nøye utvalgte kandidater til deg. Vårt mål er å finne IT-konsulenter som ikke bare har de rette tekniske ferdighetene, men som også passer godt inn i bedriftens arbeidsmiljø og er en god match med miljøet. Vi forstår at for en vellykket prosess er det essensielt med god kjemi, noe som sikrer en smidig overgang og godt samarbeid. Du velger hvilke kandidater du vil gå videre med, og sammen setter vi opp intervjuer med aktuelle kandidater.

Les mer: Dette er den beste pekepinnen for om dette er rett kandidat eller ikke.

4. Bekreftelse av IT-konsulent og avtale

Etter at intervjuer er gjennomført og du har valgt en IT-konsulent, blir vi enige om kontrakt og oppstart. Vi skreddersyr en avtale som møter dine spesifikke behov og krav. Vi håndterer alt det administrative, fra kontraktsutforming til fakturering, for å frigjøre deg fra byrden med administrativt arbeid. Våre avtaler er fleksible og kan tilpasses i varighet og omfang, noe som gir deg økonomisk trygghet og fleksibilitet.

“Når det plutselig oppstår akutte eller kritiske behov for IT-ekspertise – står vi klare til å hjelpe deg. Vi sikrer at våre IT-konsulenter kan hoppe rett inn i ditt IT-prosjekt,” utdyper Lossius.
Johan Lossius
Daglig leder

5. Oppfølging og langvarig samarbeid

Du får kontinuerlig oppfølging gjennom hele samarbeidet. Opplever du endringer i omfang eller varighet på dine IT-prosjekter, så tilpasser vi oss dynamisk, og sikrer at både du og konsulenten opplever en positiv og produktiv prosess. Gjennom kontinuerlig oppfølging og et tett samarbeid, evaluerer vi underveis og diskuterer muligheter for forbedringer, slik at vi sammen kan oppnå de beste IT-resultatene.

“Som din samarbeidspartner, er vårt mål å tilby rask og effektiv IT-ekspertise, for en vellykket gjennomføring av dine IT-prosjekter. Fra behovsavklaring til endelig avtale, er prosessen vår i gjennomsnitt på 48 timer,” avslutter Lossius.

Er du klar for å starte ditt neste IT-prosjekt i 2024, eller trenger du flere dyktige IT-hoder på teamet ditt? Ta kontakt med oss i dag!

Fordeler ved å leie en ekstern IT-konsulent

Norway Consulting

Norway Consulting

The place to connect!