fbpx

Vi finner riktig IT-konsulent til ditt IT-behov

I en tid der teknologisk utvikling skjer i høyt tempo, kan det være utfordrende å finne riktig digital kompetanse hurtig nok. Norway Consulting tilbyr skreddersydd konsulentformidling som møter dine IT-behov. Vi sparer deg for dyrebar tid, og gir deg tilgang til et profesjonelt nettverk av topp kvalifiserte IT-konsulenter. I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva konsulentformidling er, og hvordan vi kan hjelpe med ditt IT-behov.
Norway_Consulting_-023

Hva er konsulentformidling?

Konsulentformidling betyr i korte trekk at vi finner en IT-konsulent som kan løse din bedrifts spesifikke IT-behov. I en verden som stadig stiller høyere teknologiske krav, kreves det mer spisskompetanse for å oppnå suksess og langsiktig vekst. Fra første steg av behovsavklaring til plassering av den rette konsulenten, er vi dedikert til å skreddersy digitale løsninger for bedriften din.

"Med tilgang til over 3000 senior IT-konsulenter, sørger vi for at du får akkurat den kompetansen du trenger, akkurat når du trenger den,” forteller Johan Lossius, Daglig leder i Norway Consulting.

Bli kjent med teamet bak Norway Consulting, som siden 2016 har etablert seg som en anerkjent partner innen konsulentformidling av IT-kompetanse.

Norway_Consulting_-068

Rask og effektiv IT-ekspertise sparer deg tid

Vi forstår at tiden din er verdifull. Derfor håndterer vi hele prosessen fra kvalitets-, kjemi- og referansesjekk av kandidater til avtaler og det administrative, slik at du slipper tidkrevende ansettelsesprosesser. Vi har som mål å gjøre samarbeidet smidig og effektivt.

Tidligere sjefsarkitekt i Møller Mobility Group, Anders Lindgren, har benyttet seg av konsulenter fra Norway Consulting i lang tid og understreker at de alltid har fått presentert kandidatprofiler av høy kvalitet gjennom samarbeidet.

“Vi hadde behov for kvalifiserte arkitekter og erfarne utviklere til å være med og løfte våre IT-prosjekter, blant annet ved å arbeide på store virksomhetskritiske applikasjoner til å modernisere vår systemportefølje. Det har vært en veldig positiv opplevelse å samarbeide med Norway Consulting,” forteller Lindgren.

Skreddersydde IT-løsninger for din bedrift

Vi tilpasser IT-løsninger til din bedrifts spesifikke utfordringer og mål. Fra behovsanalyse til implementering, hjelper vi deg gjennom hele prosessen.

“Vi er en nøytral sparringspartner for deg. Vi hjelper deg med å velge de beste IT-konsulentene fra vårt nettverk, og på denne måten blir vi en effektiv rådgiver, som hjelper deg å ta bedre beslutninger for dine IT-prosjekter,” utdyper Lossius.

I enhver bedrift kan behovet for ulik IT-kompetanse raskt endre seg, og noen ganger oppstå brått over natten, spesielt i tiden med et skiftende marked og nye digitale utfordringer. Det er derfor essensielt å ha tilgang til fleksible og dyktige IT-arbeidsstyrker som raskt kan tilpasse seg disse endringene. Vi i Norway Consultant har god markedsekspertise om hvilke konsulenter som kan løse ulike IT-behov, og et stort nettverk med mange års erfaring i bransjen. Vi har ikke egne ansatte IT-konsulenter, og på denne måten blir vi en nøytral og effektiv sparringspartner for deg.

Her er noen av fagområdene som vi kan hjelpe deg med:

Vår IT-kompetanse – din sikkerhet

Med vår database av dyktige og kvalitetssikrede IT-konsulenter sørger vi for at du raskt får tilgang til den ekspertisen du trenger. Dette gir deg muligheten til å være smidig og responsiv i møte med digitale endringer i markedet og IT-prosjektene dine. For å lykkes legger vi stor vekt på å finne en person som har de rette personlige egenskapene for å passe inn i teamet.

“Vi leverer IT-kompetanse med vekt på både teknisk kompetanse og personlig tilpasning for effektiv løsning av dine IT-utfordringer. Våre formidlingsprosesser er preget av høy kvalitet, slik at dere kan konsentrere dere om kjernevirksomheten,” sier Lossius avslutningsvis.

Ønsker du mer informasjon om hvordan vi kan hjelpe deg? Ta kontakt med oss i dag!

Kontakt oss!

Ønsker du mer informasjon? Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.


    Norway Consulting

    Norway Consulting

    The place to connect!