fbpx

Behov for IT-ekspertise? Her er 5 gode grunner til å velge Norway Consulting

danial-igdery-FCHlYvR5gJI-unsplash

I en hverdag drevet av teknologi, hvor hver dag byr på nye utfordringer og muligheter, står vi i IT-bransjen i frontlinjen for innovasjon og forandring. Hos Norway Consulting forstår vi de unike utfordringene du møter i dette dynamiske landskapet. Vi ser oss selv som mer enn en leverandør – vi er din samarbeidspartner, dedikert til å koble deg til akkurat de IT-løsningene du trenger.

Det kan være flere grunner til at man må, eller ønsker, å leie inn IT-konsulenter. Enten du står overfor et presserende IT-problem, trenger assistanse med et langvarig prosjekt, eller bare ønsker å styrke teamet ditt med faglig ekspertise.

Vi dykker ned i de fem grunnene til at konsulentformidling fra Norway Consulting er det ideelle valget for din neste IT-utfordring.

1. Rask og effektiv tilgang til IT-ekspertise

Vårt nettverk av eksperter gjør at du kan få rask tilgang til spesialisert kunnskap uten lange rekrutteringsprosesser. Med tilgang til over 3000 senior IT-konsulenter, sørger vi for at du får akkurat den kompetansen du trenger, nøyaktig når du trenger den, forteller Johan Lossius, Sourcing Manager i Norway Consulting.

Behov for rask IT-ekspertise? Lei en IT-konsulent innen 48 timer.

2. Spesialisert IT-fagkompetanse og bred erfaring

Vi dekker et bredt spekter av IT-kompetanseområder – fra utvikling og testing til prosjektledelse og nettverkssikkerhet. Alle konsulenter i vårt nettverk er nøye valgt for sin dybdekunnskap og har spesialisert fagkompetanse, slik at vi raskt kan tilby nøyaktig den ekspertisen du trenger.

Vi har blant annet over 1600 utviklere med kompetanse innen alt fra Backend, Frontend, DevOps, Cloud, serverless, Microtjenester, Swift, Objective-C, iOS/Android, Javascript, CSS og HTML. IT-utvikling handler om å designe, utvikle, teste og vedlikeholde programvare og applikasjoner. Utviklingsprosjekter kan involvere flere faser, inkludert analyse av behov, design av programvarearkitektur, implementering av kode, testing av programvaren og distribusjonen av det ferdige produktet

Vi bringer nye perspektiver og innovative løsninger med vår spesialiserte fagkompetanse. Vår erfaring fra ulike prosjekter og bransjer betyr at vi kan tilby kreative løsninger, og du vil unngå “tunnelvisjon” som ofte kan oppstå i interne team.

Vil du vite mer om de ulike hvilke fagområdene og IT-utfordringer som våre konsulenter er spesialisert på? Ta en titt her!

3. Du sparer både tid og kostnader

Våre tjenester gir deg mulighet til å kontrollere kostnader mer effektivt. Du betaler kun for den ekspertisen du trenger, når du trenger den, noe som gjør det enklere å holde IT-budsjettene under kontroll. Dette bekrefter flere av våre kunder, forteller Lossius. 

“Det har vært en positiv opplevelse å leie konsulenter fra Norway Consulting, fordi prosessene for å engasjere konsulentene var profesjonelle og effektive, samt at spisskompetansen og merverdien av leveransene var uvurderlige for oss i den fasen vi gikk gjennom.”

– Anders Lindgren, tidl. Sjefsarkitekt, Møller Mobility Group.

4. Fleksible og tilpasset kontrakter

Vi forstår at hvert prosjekt er unikt, og derfor tilbyr vi fleksible kontraktsvilkår som passer med prosjektets levetid og ditt spesifikke behov. Våre kontrakter er designet for å gi deg frihet og sikkerhet, enten det dreier seg om kortsiktige oppdrag eller langvarige engasjementer.

Med innleie av IT-konsulenter kan du enkelt skalere teamet ditt opp eller ned etter bedriftens behov. Dette betyr at du kan øke arbeidsstyrken i perioder eller til spesielle prosjekter, og redusere den igjen når behovet avtar. Du har tilgang til en fleksibel arbeidsstyrke som kan tilpasses prosjektets livssyklus.

Les mer: Enten man er ansatt, kunde eller konsulent, skal det være hyggelig å komme til oss!

5. Vi tar alt det administrative

Vi håndterer alt det administrative, fra kontraktsutforming til fakturering, slik at du kan konsentrere deg om kjernevirksomheten din. Ved å overlate dette arbeidet til oss, sparer du mye tid. Å engasjere selvstendige konsulenter selv, kan være mer tidkrevende, både administrativt og finansielt. Ved å velge IT-konsulenter fra Norway Consulting, vil du unngå langsiktige forpliktelser og administrativt arbeid, noe som gir deg større fleksibilitet og samtidig mindre risiko for bedriften din.

«Vi tar oss av alt det administrative med IT-konsulentene, slik at dere ikke trenger gjøre det. Dersom det oppstår noen utfordringer, som behov for en erstatter eller lignende, så hjelper vi til med å løse dette. Kort fortalt, vi er en partner for innleie av IT-konsulenter som sørger for at alt flyter og at dere oppnår suksess med deres prosjekter, sparer tid og har én mindre ting å tenke på i en travel hverdag.» Sier Lossius

Ta ditt neste IT-steg i dag

Vår prosess er enkel og transparent, fra første steg av behovsavklaring til plassering av den rette konsulenten. Vi fungerer som din nøytrale og effektive sparringspartner, og hjelper deg med å velge de beste IT-konsulentene fra vårt omfattende nettverk. Vår tilpasningsdyktighet er uvurderlig i en digital bransje som er i konstant endring, derfor gir vi deg de verktøyene du trenger for å nå dine mål og forbli konkurransedyktig.

Les mer om prosessen vår her.

Enten du planlegger et stort IT-prosjekt i 2024 eller trenger umiddelbar hjelp, er Norway Consulting din partner for IT-konsulenttjenester. Ta kontakt med oss i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe deg med å møte morgendagens IT-utfordringer

Norway Consulting

Norway Consulting

The place to connect!